19 April, 2021

9 month of miracle

9 місяців дива

Після зйомки вагітності я зазвичай утверджуюсь сімейним фотографом. Судіть самі, лавсторі, весілля, зйомка з животиком. А далі дуже дуже багато сімейних моментів з малюком, численні Дні народження та інші сезонні фотосесії. Але спочатку фотосесія найтендітнішого стану. 

 

У цьому розділі блогу я хочу показати кілька підходів до зйомки вагітності. Поїхали

Одним з найорганічніших підходів до зйомки вагітності вважаю фотосесію жінки в природній локації або вдома. Коли нічого не заважає, а антураж доповнює та підкреслює ніжний стан. Прикрасьте кімнату квітами, легкими драпіровками, або просто повалятися в м'якенькому ліжку поруч з коханим чоловіком. 

Інший підхід, який мені дуже подобається - це комплексна фотосесія, яка більш схожа на зйомку в стилі фешн. Їй передує підготовка образів, робота з стилістом та візажистом. Підбір студії та тематики. У нашому випадку ми хотіли відійти від навантаженого бекграунду, лишивши легкість білих стін і нічого зайвого окрім моделі - жінки центру композиції. За концепцією ця фотосесія мала показати різноплановість Марини, від строгості ділового стилю до ніжності тендітних нічних халатів від Apilat Lingerie 

Кілька рекомендацій по зйомці вагітності:

 

Фотографуватись краще на 7, початок 8 місяця, животик ще не надто великий і легше рухатись.

 

Якщо фотосесія в студії - краще підібрати павільйон з великими вікнами з доступом денного світла.

В цьому випадку фотографуватись в першій половині дня, теж саме стосується фотосесії вдома.

 

Візьміть з собою улюблений плейліст - це дасть змогу розслабитись та налаштуватись на потрібну хвилю.

 

Підбирати одяг під стилістику зйомки, та такий, який може підкреслити ваш стан. Якщо у чомусь не впевнені проконсультуйтесь з фотографом або стилістом. Всім гарного перегляду фото та чудового дня.