Формат "весілля для двох", як альтернатива шумним банкетам.

Уявіть, місяці підготовки, бронювання ресторану, зустрічі з координатором і  підрядниками, розсилка запрошень, нервування і ось відн очікуваний день весілля. Чарівний і гарний, який пролітає як мить. Це класичний сценарій свята в Україні.

А можна просто зпакувати валізи, зібрати найближчих людей та вирушити у екзотичну країну де лише океан і пальми будуть свідками вашої інтимної церемонії. Романтично і водночас хвилююче! А ще це можливість перетворити один день свята у тиждень відпочинку в форматі весільної подорожі)).

Такий формат передбачає дещо інші підготування купівлю авіквитків,  вибір напрямку та звісно ошуки порганізатора дійства, якому слід довіритись. Також варто захопити з собою найкращого фотографа, адже миті які будуть зафіксовані - лишаться на все життя!

Жені та Яні дуже пощастило. Адже  їхня церемонія на океані - сюрприз від улюбленої сестрички, яка за сумісництвом є весльним організатором. Вся підготовка була на ній, і до останнього пара думала, що просто летить святкувати день народження на острів у Індійському океані.

 

Все дійство відбулось в затишній Хіккадуві на Шрі-Ланці, де нескінченна лінія узбережжя - стала ідельним місцем для затишної церемонії.

 

Частину декору і поліграфію підгтоували у Києві за місяць до подорожі, розробили дизайн арки і замовили класну віллу з басейном - сімейний відпочинок має бути красивим! Зі мною теж контактували заздалегіть підібравши тиждень в який я був вільний.

 

Надзвичайно сильно люблю такі формати, адже в подорожах емоціїї пари особливо яскраві. Уявіть, ви їдете у відпустку, а потрапляєте на власний медовий місяць разом з найближчими людьми! Це прекрасно.

Не хочу писати багато тексту, перопоную переглянути слайдшоу. Там все замість слів. Приємного перегляду, друзі!